De nieuwe Hoofdtrainer voor de Tukkers 1 is bekend!

Met veel genoegen maken we bekend dat Joost du Gardijn met ingang van seizoen 2018/20109 onze nieuwe hoofdtrainer zal worden.

 

We hebben met Joost prima gesprekken gevoerd en zijn ervan overtuigd een uitstekende trainer met veel passie en kennis en kwaliteit binnen te hebben gehaald.
Joost zal De Tukkers de komende jaren zekers verder helpen om haar doelstelling op sportief gebied te helpen realiseren.

Wie is Joost?

Joost du Gardijn, 43 jaar en woonachtig in Enschede. Getrouwd met Maaike en we hebben met 2 kinderen Noor van 14 en Brian van 11. Als speler ben ik zelf begonnen bij EMOS en vanaf mijn 16e ben ik overgestapt naar Rigtersbleek. Hier heb ik vervolgens 15 jaar in het 1e elftal gespeeld en toen ik daar stopte ben ik gelijk verder gegaan als assistent-trainer en ben begonnen met het halen van mijn trainersdiploma’s UEFA-C en B. Ik had in die tijd al jaren ervaring als jeugdtrainer. Vervolgens ben ik hoofdtrainer geworden gedurende 3 seizoenen achtereenvolgens bij ATC’65 en WVV. Afgelopen seizoen heb ik mijn UEFA-A / TC 1 diploma behaald. Ik ben blij met de kans die de Tukkers me bied en ik verheug me er weer op om na dit jaar als trainer bij Rigtersbleek 2 / Beloften weer met een 1e elftal aan slag te gaan.

 

Joost heel veel succes bij De Tukkers.
TC De Tukkers