In Memoriam – Bennie Oude Geerdink

Afgelopen dinsdag (17 november 2020) kregen we het trieste nieuws dat Ben Oude Geerdink op 81-jarige leeftijd is overleden. Een clubman van De Tukkers in hart en nieren, afkomstig uit een echte Tukkersfamilie. Hij was al bijna 60 jaar actief lid van onze club.

Na zijn actieve carrière was hij diverse jaren leider bij de senioren. Daarna nam hij een bestuurlijke functie bij de Werkgroep Senioren. Ook maakte hij, samen met zijn echtgenote Willy, vele jaren deel uit van de groep personen die zorgden voor de kantinebezetting. De laatste jaren maakte hij deel uit van de vrijwilligers bij de kassabezetting en controle bij wedstrijden van ons eerste elftal. Ook was hij al jarenlang mede-organisator van de jaarlijkse kaartcompetitie.

Natuurlijk was hij ook een groot supporter van onze mooie vereniging. Bij praktisch alle wedstrijden van ons 1e elftal was hij wel als supporter aanwezig.

Kortom, wij verliezen in Ben een zeer gewaardeerd lid van onze vereniging. Wij condoleren zijn vrouw Willy, hun (klein)kinderen met aanhang en verdere familie met dit grote verlies en wensen hen veel sterkte in de komende, moeilijke tijden.

Bestuur RKSV De Tukkers.