Selectietrainers De Tukkers bekend

De TC is er ook dit jaar weer ruim op tijd in geslaagd om alle selectieteams te voorzien van trainers. Waar sommige teams bekende gedichten voor de groep krijgen, zijn er ook een aantal nieuwe trainers aangesteld.

Het komende seizoen zal Joost du Gardijn het vlaggenschip van de Tukkers trainen. Nick van der Luyt zal fungeren als assistent-trainer bij het eerste elftal.
Wim Peters is aangesteld als trainer van de Tukkers 2.
Mark Kuiphuis en Ingo Meijer zullen ook komend seizoen de Tukkers Vrouwen 1 van trainingsstof voorzien.

Jordy Drenth heeft zijn contract bij de Tukkers JO19-1 verlengd. Hopelijk kan zijn debuutjaar bekroond worden met een kampioenschap met JO19–1.
Niels van de Weer is komend seizoen opnieuw trainer van JO17-1.
Vanuit de eigen vereniging is Wout Borgerink aangesteld als nieuwe trainer van de Tukkers JO15-1.
Tenslotte zullen Thijs Kuipers en Joost Kroeze komend seizoen wederom de selectie van JO13-1 trainen. De nieuwe gezichten binnen het trainingskorps zullen in de komende weken ook worden voorgesteld.

De TC is zeer content met de bovenstaande trainers en hoopt op een goede en succesvolle samenwerking met de trainers en hun teams. Er wordt binnen de TC daarnaast hard gewerkt om de indeling van de overige teams rond te krijgen. Uiteraard is het streven om dit zo snel mogelijk af te ronden, maar dit blijkt jaarlijks een hele opgave.