Gebruik trainingsveld, trainingen en bereikbaarheid

Door de coronamaatregelen kon dit voorjaar op de gebruikelijke datums niet alleen het carnavalsfeest, maar ook de Mega Carnavalsparty geen doorgang vinden. Omdat de maatregelen het nu weer toelaten, gaat Fa. Morshuis dit jaar alsnog een Mega Carnavalsparty organiseren en wel op zaterdag 02 en zondag 03 april a.s., zoals waarschijnlijk al wel bekend zal zijn.

Hiervoor gaan ze dit keer weer het gehele trainingsveld gebruiken. Zoals ook vorige jaren hebben De Tukkers en Morshuis gezamenlijk goede afspraken gemaakt over o.a. het gebruik van het trainingsveld, de veldverlichting en enkele andere voorzieningen op ons complex en ook over de bereikbaarheid en gebruik van de parkeerplaatsen.

Vanaf vrijdag 25 maart a.s. wordt er na afloop van de trainingen gestart met de werkzaamheden op het trainingsveld met het leggen van de rijplaten en plaatsen van de bouwhekken als afscheiding. De kabouters kunnen zaterdagmorgen 26 maart hun wedstrijdjes nog wel spelen op de gebruikelijke plaats.

De parkeerplaatsen zijn vanaf donderdag 24 maart niet meer beschikbaar. Wel worden er in het weekeinde vervangende parkeerplaatsen aangewezen, o.a. op het terrein bij café Morshuis, kerkplein en Bovis.

De Kemnaweg blijft geopend, met uitzondering van de periode van de Party zelf.

Afhankelijk van het weer zullen woensdag 06 april of eventueel donderdag 07 april de laatste rijplaten en bouwhekken weer verwijderd zijn en wordt het terrein schoon gemaakt.

Dit betekent dat De Tukkers in deze tussenliggende periode het trainingsveld en de parkeerplaatsen dus niet kan gebruiken.

Omdat we de laatste tijd een redelijk droge periode hebben gehad en de grasgroei langzamerhand op gang begint te komen, hebben we er vertrouwen in dat nadien zowel het gras als de ondergrond nog in een redelijke kwaliteit zullen zijn.

Wel gaan we het veld nadien beluchten en indien nodig rollen en/of wiedeggen.

Het zal tijdens de trainingen ongetwijfeld wel weer “een beetje inschikken worden”, maar met goede wil, overleg en begrip voor elkaar gaat dat vast weer lukken.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Met vriendelijke groet,
RKSV en Stichting De Tukkers.