De Tukkers start Club van 50

Wij zijn trots op al onze leden en teams, maar dit jaar SUPERTROTS op onze powervrouwen van dames 1 handbal en het 1e van de voetbalvrouwen bij De Tukkers. Zij hebben een formidabele prestatie geleverd door het kampioenschap 2018-2019 in de wacht te slepen! Beide teams schrijven hiermee historie. Het vlaggenschip van de handbal komt volgend jaar uit in de 1e divisie en het boegbeeld van de voetbalvrouwen promoveert naar de 1e klasse. Een topprestatie waarop wij, de teams en hopelijk ook veel Albergenaren trots zijn.
Waar een klein dorp groot in kan zijn. Mee draaien in de top van Nederland, hoe gaaf is dat!

Topsport
Meedoen in de top betekent helaas ook extra kosten. Bijvoorbeeld door hogere vervoerskosten. Bij de handbal kleven aan de 1e divisie ook extra kosten omdat spelen met hars dan verplicht is. Natuurlijk willen wij dat het talent van onze dames nog verder ontwikkelt en hopen we dat, door het werven van extra inkomsten, beide teams verder floreren in de hogere klasse.

Club van 50
Al jaren kunnen wij rekenen op de steun van vele trouwe sponsoren. Bedrijven die onze vereniging een warm hart toedragen. Zonder hun steun kunnen wij niet bestaan. Maar we willen ook niet altijd bij hen aankloppen voor extra financiële steun. Daarom starten wij nu met een Club van 50. Speciaal bedoeld voor alle familieleden, vrienden, buren, werkgevers, supporters en iedereen die de Tukkers, en in het bijzonder onze powervrouwen van de handbal en voetbal een warm hart toedragen. Met een jaarlijkse steun van € 50 kun jij, alleen of samen met jouw vrienden of team, een steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze powervrouwen. De speelsters zelf zetten hun beste beentje voor om zoveel mogelijk leden te werven.
Spontaan aanmelden kan natuurlijk ook via een kort mailtje met je gegevens naar secretariaat@detukkers.nl ovv Club van 50.
Wil je meer informatie dan kun je bellen met Gerard Keupink (T. 06-53417812) of neem ook gerust contact op met Marga Visschedijk.

Wat krijg je terug voor jouw donatie?

  • Gratis donateurskaart voor toegang tot de handbal- en voetbalwedstrijden
  • Uitnodiging voor een borrelavond voor de vrienden van de Club van 50
  • Eeuwige roem op onze “door of fame”.
  • Jouw foto/groepsfoto en naam vermelden wij op onze Club van 50 deur in sporthal De Danne en op ’t Loarkamp. Daarop wil jij toch niet ontbreken?