De Tukkers 1 wint eerste bekerwedstrijd van ‘buurman’ Manderveen 1!

Het eerste elftal van De Tukkers speelde vandaag de eerste bekerwedstrijd. Uit tegen vijfdeklasser Manderveen 1 wonnen de Albergenaren met 0-3.

Zoals verwacht zakten Manderveners gelijk na de aftrap in en had De Tukkers 1 het meeste balbezit. De zwart-witten creëerden ook een paar grote kansen, maar o.a. Tim Haarhuis en Kjell Huisman stuitten op de doelman.

Na een half uur was het alsnog Ruben Hulshof die de score opende met een hard schot in de rechterhoek: 0-1. Nog geen 5 minuten later verdubbelde Kjell Huisman de score. Na een prachtige aanval over rechts legde Tim Haarhuis de bal vanaf de achterlijn goed terug op Huisman die raak schoot: 0-2.

Vlak na de rust maakte Ruben Hulshof zijn tweede van de middag. Tim Haarhuis gaf de bal vanaf rechts voor en Hulshof volleerde de bal in het doel: 0-3. Echt hele grote kansen kwamen er in het tweede bedrijf niet meer, ondanks het grote overwicht van Albergenaren. Pas 5 minuten voor tijd daar de eerste schotkans voor de thuisploeg. Het schot miste kracht, waardoor Daan Keupink makkelijk kon redden. Er gebeurde in het slot niet veel meer, waardoor de score bij 0-3 bleef.

Op zaterdag 16 september speelt De Tukkers 1 de tweede bekerwedstrijd. Het team speelt dan uit tegen SV Enter. De aftrap is om 17.00 uur.

[Bron: Tubbergen.Nieuws.nl]