Medische verzorging

Inloopspreekuur van Paramedisch Centrum Albergen bij De Tukkers

Sinds een aantal jaren werken voetbalvereniging De Tukkers en het Paramedisch Centrum Albergen samen voor de sportmedische begeleiding voor alle leden van de voetbalvereniging De Tukkers. Ook dit jaar mogen we jullie weer verwelkomen in de fysiotherapieruimte van de vereniging.

Paramedisch​ ​Centrum​ ​Albergen
Het Paramedisch Centrum Albergen is een laagdrempelige particuliere praktijk met verschillende specialisaties binnen het domein van fysiotherapie. De praktijk bestaat uit twee multidisciplinaire vestigingen in Albergen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, vandaar dat er veel wordt samengewerkt met huisartsen, medisch specialisten, osteopathie, (sport)podotherapie en diëtetiek.

Voor (blessure)consulten en eventuele revalidatie kan iedereen terecht bij het Paramedisch Centrum Albergen van maandag tot en met vrijdag.

Inloopspreekuur
Voor alle leden van De Tukkers is er elke maandag van 18:30 tot 19:15 uur een inloopspreekuur in de fysiotherapie ruimte. Dit wordt verzorgd door Sven Smits.

Doelstellingen

  • Blessure-screening van alle leden op maandagavond
  • Eerste hulp- en advies bij blessuremelding aan alle leden van De Tukkers (op afspraak)
  • Wedstrijdbegeleiding van De Tukkers 1
  • Op basis van blessureregistratie adviezen verschaffen naar trainers, spelers en technische commissie senioren/jeugd.

Geen​ ​verwijzing​ ​nodig
De leden hebben geen verwijzing van een (huis)arts nodig om een afspraak te kunnen maken bij één van de fysiotherapeuten.

Contactpersoon Sven Smits
Fysiotherapeut – Manueel Therapeut
0546-433829
sven@paramedischcentrumalbergen.nl