Algemeen

RKSV De Tukkers is een vereniging die, net als vele anderen, bestaat dankzij de inzet van veel vrijwilligers. De ene vrijwilligers besteedt meer tijd aan De Tukkers dan de andere, maar dat is niet belangrijk. Iedere bijdrage, hoe klein ook, is belangrijk voor het voortbestaan van onze vereniging. Voorwaarde hiervoor is dat de vrijwilliger plezier en voldoening kan halen uit de werkzaamheden die worden verricht.

Een vereniging als De Tukkers kan niet zonder vrijwilligers.  Zonder vrijwilligers is er geen vereniging!

Vrijwilligerswerk binnen De Tukkers is heel divers. In eerste instantie denk je misschien aan de elftalleiders, trainers en scheidsrechters, maar er zijn nog veel meer taken die gedaan moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan het ontvangen van de tegenstanders, het organiseren van het Albo-toernooi en het maken van de veld- en kleedkamerindeling. Voor iedere vrijwilliger is er wel een taak die bij hem of haar past.

De Tukkers doet dan ook een beroep op iedereen die kan bijdragen aan de vereniging. Jong of oud, man of vrouw, wel lid of geen lid. De werkzaamheden moeten zo veel mogelijk passen bij de capaciteit, beschikbare tijd en wensen van iedereen. Als dank voor de inzet van de vrijwilligers, organiseert De Tukkers jaarlijks een feestavond voor alle vrijwilligers.

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op via secretariaat@detukkers.nl.