Afgelastingen

Actuele afgelastingen
Onderstaand alle voetbalafgelastingen die bekend zijn voor de komende vijf dagen, voor zowel de jeugd- als de seniorenafdelingen.

Wedstrijd wedstrijdcode Status wedstrijdnummer teamnaam thuisteam uitteam accommodatie teamvolgorde rijders scheidsrechters veld zaalofveld vertrektijd aanvangstijd datum plaats info

Communicatie
Algemene afgelastingen bepaald door de club of vanuit de bond worden automatisch getoond op de betreffende teampagina. Naast de website als belangrijkste bron voor deze informatie worden er (automatische) berichten geplaatst op de sociale media (Facebook en Twitter) en de pagina en/of app van de betreffende sportbond.

Protocol bij afgelastingen
Als de velden of de veiligheid van de spelers het niet toelaten, dienen de velden geheel of gedeeltelijk afgekeurd te worden en alle of een deel van de wedstrijden afgelast te worden. De consul kan hierover een vooroverleg voeren met het lid van de werkgroep Jeugd of Senioren. Het oordeel van de consul is bindend. Alle regels en informatie omtrent de keuring en het volledig of gedeeltelijk afkeuren van de velden is te vinden op de pagina ‘keuring velden‘.

Verantwoordelijkheden
De consul is verantwoordelijk voor het correct en onafhankelijk uitvoeren van de taken.

Taken
Bij mindere weersomstandigheden, telefonisch vooroverleg plegen met een lid van de Werkgroep Jeugd en/of Senioren en eventueel bezoek aan de velden op vrijdagavond of zaterdagmorgen, resp. zaterdagavond of zondagmorgen.

Consul
Johan Bouhuis
06-40662642