Medische Verzorging

Medische Verzorging
Blessurepreventie De Tukkers: Handbal en Voetbal
Bij De Tukkers vinden we het belangrijk dat blessures zo veel mogelijk worden voorkomen en zo snel mogelijk weer worden opgelost. Daarom bieden we sportmedische begeleiding aan voor alle leden van zowel handbal als voetbal. Om dit te kunnen realiseren zijn er verschillende fysiotherapeuten betrokken bij De Tukkers, waaronder Sven Smits van Paramedisch Centrum Albergen, Bas Hassels Mönning van FysioZuid en Marleen Meijer-Dijkstra van Fysio Team Langeveld.

Paramedisch Centrum Albergen
Het Paramedisch Centrum Albergen is een laagdrempelige praktijk met verschillende specialisaties binnen het domein van fysiotherapie. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, vandaar dat er veel wordt samengewerkt met huisartsen, Medisch specialisten, osteopathie, (sport)podotherapie en diëtiek. Voor een (blessure)consult en sport specifieke revalidatie kan iedereen terecht bij het Paramedisch Centrum Albergen van maandag tot en met vrijdag.

Inloopspreekuur
Voor alle leden van De Tukkers, zowel handbal en voetbal is er elke maandag van 18:30 tot 19:15 een inloopspreekuur in de fysiotherapie ruimte bij het voetbalveld (Kemnaweg 14). Dit wordt verzorgd door Sven Smits.

FysioZuid
FysioZuid hecht veel waarde aan een persoonlijke en vooral laagdrempelige benadering waarbij iedereen zich gehoord en op hun gemak voelen. In de praktijk zijn diverse specialisaties aanwezig waardoor je altijd verzekerd bent van een behandeling die het beste resultaat geeft. De gezondheid en welzijn van patiënten staan bij FysioZuid centraal. Voor een afspraak kun je van maandag tot en met vrijdag bij FysioZuid terecht.

Fysio Team Langeveld
Fysio Team Langeveld is een praktijk van een menselijke maat. Langeveld is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen en er heerst een gemoedelijke sfeer. De patiënten staan bij Langeveld voorop en door het brede pakket van specialisaties die zij in huis hebben, zijn ze vrijwel altijd in staat om patiënten te helpen. Door een goede samenwerking met de patiënt, een goede onderlinge samenwerking en ook met andere zorgverleners streven ze een zo optimaal mogelijk behandelresultaat na. Voor een consult kun je op maandag tot en met vrijdag bij Fysio Team Langeveld terecht en eventueel in de weekenden op afspraak.

Heb jij een sportblessure?
Ben jij een lid van De Tukkers en heb je vragen met betrekking tot sport en blessures? Aarzel niet en neem contact op met een van de fysiotherapeuten!