Meld je aan!

Meld je aan!
Aanmelden als lid van handbalvereniging De Tukkers kan via het volgende formulier, te downloaden als PDF bestand; Download hier het aanmeldformulier (Om het bestand te openen is Adobe Reader of een up-to-date webbrowser noodzakelijk). Een handbalseizoen loopt van augustus tot juli en bestaat uit een zaalcompetitie (oktober-maart) en een beachcompetitie ( april-juni).

Afmelding
Een speelster, die zich wil afmelden als lid moet dat doen voor 1 april van het lopende seizoen bij het secretariaat. Hiervoor graag een mail sturen naar secretariaatdehandbal@detukkers.nl of afmelden via het formulier.

Als men stopt gedurende het seizoen dient de volledige resterende seizoenscontributie te worden betaald. Voorbeeld: als je afmeld in juni jaar X dan blijft de contributieverplichting doorlopen tot en met juni jaar X plus 1.

Ingeval van langdurige ziekte /zwangerschap, stage buitenland of blessures(meer dan 3 mnd) wordt de contributie tijdelijk verlaagd naar 50 %. Opgaaf hiervan kan via secretariaatdehandbal@detukkers.nl.