Met De Tukkers naar Heracles!

De Tukkers is Zwart-Witte Club van de Week voor de wedstijd Heracles Almelo – Helmond Sport op vrijdag 23 september aftrap 21:00 uur. Heracles Almelo biedt De Tukkers graag het volgende aan:

Speciaal voor de vereniging stelt Heracles Almelo wedstrijdkaarten voor een gereduceerd tarief van €7.50 euro per kaart (normale kaart is €20 euro p.st.) beschikbaar. Alle kaarten die beschikbaar gesteld worden voor jullie vereniging zitten in één en hetzelfde vak.

Hoe te bestellen?

Volg de volgende stappen om je wedstrijdkaarten voor Heracles Almelo te bestellen:
1. Ga naar http://heracles.nl/albergen en druk op bestellen.
2. Selecteer het vak en kies een je plek uit. (Let op! Er kan maximaal 2 kaarten worden p.p.)
3. Ga naar de winkelwagen en log in met je Heracles account. Indien je nog geen Heracles Account hebt kan je er een aanmaken via https://heracles.nl/registreer
4. Volg de verdere instructies. De kaarten worden bij succesvol afhandeling als eTicket naar het e-mailadres van het Heracles Account opgestuurd.
Mocht er tijdens het bestellen gevraagd worden om een relatienummer te koppelen, dan kan je proberen om verder te gaan als nieuwe fan. Lukt dit niet omdat je reeds bij ons bekend bent? Neem dan contact op met ticketing@heracles.nl of via 0546-817070.

Meer nieuws

Niets gevonden.