Kantine “Oons Honk”

JEUGDHONK “Oons Honk”
Oons Honk is de naam van de kantine die hij na de bouw in 1987 heeft meegekregen. Een plek waar je onder het genot van een kop koffie, een glas fris en een biertje (op vastgezette tijden) en iets voor de lekkere trek, uren kunt zitten. Het jeugdhonk is gelegen bij de voetbalvelden van De Tukkers. Recentelijk heeft het sportcomplex en de kantine een ware metamorfose ondergaan, en kunnen we met recht zeggen dat het gehele complex er schitterend bij ligt en dat De Tukkers klaar is voor de toekomst.

De kantine is een mooie plek om voor en na de wedstrijd en/of trainingen de ervaringen te delen en het teamgevoel omhoog te halen. In het komende jaar is het plan om de momenten waarop snacks kunnen worden geserveerd uit te breiden om zo nog beter aan de wensen van de bezoekers van Oons Honk te kunnen voldoen. Wij hopen dan ook dat iedereen en met name onze leden veelvuldig gebruik zullen gaan maken van Oons Honk.

Overeenkomst Morshuis – De Tukkers
De Tukkers wil voor haar leden, tegenstanders en supporters een goede gastheer zijn. Het jeugdhonk\kantine is voor onze vereniging een belangrijke plek voor verbinding, saamhorigheid en gezelligheid.

Met ons clubcafé Morshuis hebben we onderstaande afspraken gemaakt om iedereen duidelijkheid te geven in de openingstijden en schenktijden (alcoholische drank) in ons jeugdhonk/kantine.

Openingstijden van “Oons Honk”:

Dag Openingstijden * Verkoop alcoholische drank ** Opmerkingen
Maandag 18.30 – 23.00 uur bij kaartavonden c.a. tot 24.00 uur
Dinsdag 18.30 – 23.00 uur
Woensdag 18.30 – 23.00 uur
Donderdag 18.30 – 23.00 uur
Vrijdag 18.30 – 23.00 uur
Zaterdag 08.00 – 19.30 uur 15.00 – 18.00 uur
Zondag 08.00 – 18.15 uur 14.00 – 18.00 uur Bij thuiswedstrijden De Tukkers 1

* Dit zijn de mogelijke openingstijden. Dit is afhankelijk van de behoefte die er is om het jeugdhonk\kantine te openen. Dit is afhankelijk van wedstrijden, geplande vergaderingen en activiteiten op het complex bij De Tukkers.

** Voor de verkoop van alcoholische drank hanteren wij de genoemde schenktijden. De Tukkers schenkt geen alcohol aan haar jeugdleden en < 18 jaar. Activiteiten georganiseerd door De Tukkers waarbij verkoop van alcoholische drank wenselijk is, zal altijd in samenspraak en met toestemming van Morshuis gebeuren.


Vrijwilligers
Maar met het alleen openstellen van Oons Honk zijn we er niet. Net als voorgaande jaren zal de bemanning van het Jeugdhonk “Oons Honk” dit jaar ook bestaan uit vrijwilligers. Zonder de inzet vanuit de vrijwilligers is de openstelling van “Oons Honk” niet mogelijk. Om deze groep niet te zwaar te belasten, zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers, die af en toe bardienst willen draaien of willen helpen bij het schoonmaken. Wij doen een beroep op iedereen, die bereid is een aantal uren in de maand op te offeren aan vrijwilligerswerk bij De Tukkers. Wacht niet totdat je wordt gevraagd maar meld je spontaan aan! Bij De Tukkers is elke vrijwilliger meer dan welkom. Aanmelden kan bij alle bestuursleden of werkgroepleden van De Tukkers. Wij willen alle vrijwilligers welke zich afgelopen jaar hebben ingezet voor de kantine bij deze van harte bedanken voor hun inzet en tijd t.b.v. De Tukkers. Voor het nieuwe jaar roepen wij dan ook onze leden op om zich aan te melden als nieuwe vrijwilliger, voor de kantine. Hiervoor geldt het gezegde, Vele handen maken licht werk, echt van toepassing.