Bij deze nodigen wij iedereen die betrokken is bij De Tukkers uit om mee te doen met de EK-poule! Allereerst willen we jullie op weg helpen met de aanmeldprocedure voor de EK-poule. Via onderstaande link word je doorverwezen naar het platform van Scorito. In die omgeving hebben we de league ‘R.K.S.V. De Tukkers’ aangemaakt. Nadat je op speel nu mee hebt geklikt en bent ingelogd, kun je beginnen met de voorspellingen.
 
 
De deadline voor de voorspellingen voor fase 1 is bij aanvang van het toernooi: vrijdag 14 juni 21:00 uur. Dus wanneer er wordt afgetrapt bij Duitsland-Schotland moeten de groepsfase wedstrijden zijn voorspeld, selecteer je 4 topscorers voor de groepsfase én kies je de Europees kampioen. Na de groepsfase volgt de knock-out fase, ook hiervoor zijn deadlines waar jullie t.z.t. aan worden herinnerd.
 
Om het allemaal nog wat boeiender te maken dan het al is, willen we jullie vragen om het inlegbedrag van €𝟓,- te voldoen via onderstaande betaalverzoek. De top 10 van het eindklassement valt in de prijzen en ook is er voor de subleague met de hoogste score een mooie prijs. Wil jij met je voetbal- of handbalteam meedingen naar de titel beste subleague van De Tukkers? Stuur dan een appje naar Stijn Boswerger (0683940599) of Kjell Huisman (0683026833).
 
 
Op 14 juli weten we dan wie er met de eeuwige roem en hoofdprijs vandoor gaat. Over de exacte verdeling van de prijzenpot volgt nog een update wanneer het volledige deelnemersveld bekend is. Veel succes met het invullen van de EK-poule en mochten er nog vragen zijn bij het registreren, inloggen of invullen, neem ook dan contact op met Stijn of Kjell.