Speler van het Jaar: TIJN KOK

Op vrijdag 29 juni jl. vond de Jeugdjaarvergadering plaats. Tijdens deze vergadering gaf de Werkgroep Jeugd samen met de jeugdspelers en kaderleden een terugblik op het voorbije seizoen. En we kwamen samen tot de conclusie dat het een mooi en goed de seizoen is geweest.

Doelen bereikt

Eén van de belangrijkste doelen van het afgelopen seizoen was het verder vergroten van de voetbalbeleving op de zaterdag. En dat is gelukt. Onder aanvoering van Monique Scholten is de kantine meer dan ooit een warme en gezellige ontmoetingsplek geworden voor eigen leden en bezoekende teams. Vanuit twee jeugdspelers, Amke Booijink en Jareck Letteboer, kwam het verzoek om het sportcomplex op zaterdag rookvrij te maken. En zo geschiedde. Voor deze ‘heldendaad’ werden Amke en Jareck tijdens de Jeugdjaarvergadering gehuldigd.

Sportploeg van het Jaar: JO19-1

JO19-1 werd tot Sportploeg van het Jaar gekozen. Het team onder leiding van Jordy Drenth speelde een uitstekend seizoen dat werd bekroond met het kampioenschap in de promotiepoule. Het vlaggenschip van onze jeugdafdeling speelt daardoor het komende seizoen in de Hoofdklasse. En ook dat was op voorhand één van de gestelde doelen.

Speler van het Jaar: Tijn Kok

Tot Speler van het Jaar werd Tijn Kok gekozen, spelend in JO19-1. Het was de jury opgevallen dat deze aanvankelijk ietwat ‘luie’ speler zich het afgelopen seizoen heeft ontwikkeld tot een hardwerkende teamplayer, die daardoor zelf zijn opwachting heeft kunnen maken in De Tukkers 1. Echt een voorbeeld voor iedere jeugdspeler, en daardoor de terechte nummer 1 in dit klassement. Op de tweede en derde plek eindigden respectievelijk Amber Kuiphuis en Joris Meijerink.

Tenslotte, langs deze weg wil de Werkgroep Jeugd graag iedereen die zich het afgelopen seizoen heeft ingezet voor onze jeugdspelers hartelijk bedanken voor hun tijd en energie. We hebben samen een prachtig seizoen gedraaid waar we tijdens een sfeervolle Jeugdjaarvergadering mooi op hebben kunnen terugkijken.

Fijne vakantie alvast en tot volgend seizoen bij De Tukkers.