Sluiting Complex De Tukkers i.v.m. het coronacrisis

Vanwege het coronavirus zijn door de overheid verregaande maatregelen getroffen om uitbreiding van dit virus tegen te gaan. Het bestuur van De Tukkers conformeert zich volledig aan de
maatregelen en heeft daarom het sportcomplex volledig gesloten. Dit geldt niet alleen voor trainingen en wedstrijden, maar ook om samen een balletje te trappen, zowel voor leden als ook
voor niet leden. Dit besluit is genomen na en in overleg met de gemeente Tubbergen door alle voetbalverenigingen binnen deze gemeente.

Het bestuur begrijpt de impact ervan en betreurt dat op de velden van De Tukkers de door een ieder zo geliefde voetbalsport voorlopig niet meer beoefend kan worden.

Ondanks dat besluit is het de afgelopen dagen opgevallen dat (groepen) jongeren toch samenkomen om een balletje te trappen op het complex van De Tukkers of om daar gewoon rond te hangen. Dat is niet de bedoeling! Het complex is niet voor niets gesloten. Het bestuur van De Tukkers roept iedereen opnieuw op GEEN gebruik te maken van het complex.
Dit in de eerste plaats voor onze eigen gezondheid, maar zeker ook voor die van de kwetsbare groepen onder ons.

Voor meer informatie over het coronavirus kun je terecht bij het RIVM.