In memoriam – Tim van der Aa


In
Memoriam Tim van der Aa

Een harde lage voorzet gaat aan iedereen voorbij.
Jij duikt als altijd op bij de 2e paal en haalt hard uit met je linker. Goal!!!
Samen intens juichen.
Na de wedstrijd ouwehoeren in de kleedkamer en de ochtend afsluiten met een biertje bij Café Morshuis.

Oneerlijk dat we deze en vele andere mooie herinneringen niet meer samen met jou kunnen ophalen en aanvullen.

Op maandagochtend 22 februari 2021 is Tim van der Aa, na een niet te winnen strijd, op de leeftijd van 37 jaar veel te vroeg overleden.

Van de F-jes tot de A1 heeft Tim alle jeugdteams doorlopen als imposante speler en keeper.
In de senioren ging Tim keepen in het vriendenteam van het goddelijk gezellige De Tukkers 4. Wat was je (inwendig) trots, dat je zelfs even reservekeeper bij De Tukkers 1 was.
Later werd Tim spits in De Tukkers 5 waar een groot deel van zijn voetbalvrienden weer bij elkaar kwamen. Winnen was belangrijk, maar het plezier stond altijd voorop.

Een absoluut hoogtepunt was het seizoen 2015-2016, waarin met goed voetbal het kampioenschap werd behaald, dit werd natuurlijk uitgebreid gevierd. Ook zijn er de mooie herinneringen aan de vele weekendjes weg, en natuurlijk die onvergetelijke trip naar Mallorca in 2018.

Tim was altijd bereid om een steentje bij te dragen. Zo is hij kortstondig jeugdleider geweest en kon er bij de verbouwing van de kleedkamers een beroep op hem worden gedaan.
Ook kon de Stichting Volksfeesten jaarlijks op hem rekenen om de installaties te verzorgen.
En toen je samen met je vriend Dick Nijhuis jullie bedrijf TND Duurzaam begonnen, was sponsoring een vanzelfsprekendheid.

Door Tim’s rustige maar aanwezige karakter, eerlijke mening, gevatte humor en sportiviteit heeft hij door de jaren binnen onze vereniging maar ook zeker bij andere verenigingen erg veel respect afgedwongen.

Wij wensen Anne, Joes en verdere familie en vrienden heel veel sterkte toe.