In Memoriam

In Memoriam Gerrit Geelen

Wij ontvingen het vreselijke bericht, dat op donderdag 2 maart 2023, na een ziekbed, is overleden op 80-jarige leeftijd Gerrit Geelen. Wij condoleren zijn gezin en de familie met deze trieste gebeurtenis. Ook bij De Tukkers zal dit voelbaar zijn, want Gerrit en De Tukkers waren onlosmakelijk met elkaar verbonden.

In zijn jeugdjaren was hij eerst lid van Zenderen Vooruit, omdat zijn ouderlijk huis net over de grens met Albergen en Zenderen stond, zodat hij ook in Zenderen naar school ging. In 1966 besloot hij zich te laten overschrijven naar De Tukkers en was hij jarenlang, tot in de veteranen, een gewaardeerde verdediger. Ook stond hij altijd klaar om bij de vereniging klussen uit te voeren op zijn vakgebied loodgieterswerk en sanitair.

Rond 1982 (hij wist het zelf ook niet exact meer!) werd hem gevraagd om de terreinverzorging van het hele Tukkerscomplex aan de Kemnaweg op zich te nemen. Dit deed hij met grote passie, het terrein was zijn domein, waar hij altijd met een grote glimlach bezig was. Op zaterdag-en zondagmorgen kon je hem al vóór 7 uur aantreffen op ons complex om ervoor te zorgen, dat alle lijnen weer op de velden stonden. Ook door de week kon je hem vaak aantreffen op ons complex. Naast de functie als terreinknecht was hij in al die tijd ook nog aangesteld als terreinconsul van de KNVB. ’s Morgens vóór 7 uur, bij slechte weersomstandigheden, was Gerrit al aanwezig om de velden te keuren. Dit ging altijd in perfect overleg met de vereniging.

]Als supporter was Gerrit ook altijd aanwezig bij alle wedstrijden van De Tukkers 1.

Na het overlijden van zijn geliefde echtgenote Agnes, ging het geleidelijk ook wat minder met Gerrit en zagen we hem ook wat minder op ons complex, maar van de jaarlijkse kaartavonden kon hij nog altijd erg genieten. Ook was hij nog regelmatig als supporter bij de thuiswedstrijden van De Tukkers 1 aanwezig.

Het overlijden van Gerrit is een groot verlies voor de familie, maar ook bij De Tukkers zullen we eraan moeten wennen, dat hij helemaal niet meer aanwezig is.

Wij wensen zijn familie veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies!

Gerrit, we gaan je missen!

Bestuur De Tukkers