Gebruik trainingsveld/en trainingen tijdens de komende weken

Hallo allen,

Door de coronamaatregelen kon dit voorjaar niet alleen het carnavalsfeest, maar ook de Mega Carnavalsparty geen doorgang vinden. Omdat de maatregelen het nu weer toelaten, gaat Fa. Morshuis dit jaar alsnog een Mega Carnavalsparty organiseren en wel een Summer editie. Na en in overleg met De Tukkers, is deze party op zaterdag 30 en zondag 31 oktober a.s., zoals waarschijnlijk al wel bekend zal zijn.

Hiervoor gaan ze dit keer niet het gehele trainingsveld gebruiken, maar ongeveer de helft. Zoals ook vorige jaren hebben De Tukkers en Morshuis gezamenlijk goede afspraken gemaakt over o.a. het gebruik van het trainingsveld, de veldverlichting en enkele andere voorzieningen op ons complex, waaronder de parkeerplaatsen.

Vanaf maandag 25 oktober a.s. wordt er gestart met de werkzaamheden op het trainingsveld met het leggen van de rijplaten en plaatsen van de bouwhekken als afscheiding.

De parkeerplaatsen zijn vanaf donderdag 28 oktober niet meer beschikbaar. Wel worden er in het weekeinde vervangende parkeerplaatsen aangewezen, o.a. op het terrein van Fa. Morshuis, kerkplein en Bovis.

Afhankelijk van het weer zullen dinsdag 02 of eventueel woensdag 03 november de laatste rijplaten en bouwhekken weer verwijderd zijn en wordt het terrein schoon gemaakt.

Dit betekent dat De Tukkers in deze tussenliggende periode ongeveer de helft van het trainingsveld en de parkeerplaatsen dus niet kan gebruiken.

Ondanks dat het de afgelopen dagen behoorlijk veel heeft geregend hebben we er vertrouwen in dat nadien zowel het gras als de ondergrond nog in een redelijke kwaliteit zullen zijn.

Wel gaan we het veld nadien bezanden en beluchten en indien nodig rollen of wiedeggen..

Net als voorgaande jaren kunnen de trainingen op de helft van het trainingsveld en op onze kunstgrasvelden gewoon doorgaan.

Het zal ongetwijfeld wel “een beetje inschikken worden”, maar met goede wil, overleg en begrip voor elkaar gaat dat vast weer lukken.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Met vriendelijke groet,
RKSV en Stichting De Tukkers.