Gebruik trainingsveld en trainingen tijdens de komende weken door MEGA Carnavalsparty Albergen

Hallo allen,

Nu de coronamaatregelen (hopelijk definitief) voorbij zijn gaat Fa. Morshuis dit jaar weer een MEGA Carnavalsparty organiseren. Deze party is op zondag 12 februari a.s., zoals waarschijnlijk al wel bekend zal zijn. Hiervoor gaan ze dit keer het trainingsveld voor omstreeks driekwart gebruiken, waarbij een strook langs het hoofdveld en het ballenhok vrij blijft.

Zoals ook vorige jaren hebben De Tukkers en Morshuis gezamenlijk goede afspraken gemaakt over o.a. het gebruik van het trainingsveld, de veldverlichting en enkele andere voorzieningen op ons complex, waaronder de parkeerplaatsen.

Vanaf zondag 05 februari a.s. wordt er gestart met de werkzaamheden op het trainingsveld met het leggen van de rijplaten en plaatsen van de bouwhekken als afscheiding. De parkeerplaatsen zijn vanaf donderdag 09 februari niet meer beschikbaar en de Kemnaweg is op zondag 12 februari afgesloten tussen 12.00 uur en 24.00 uur. Wel worden er in het weekeinde vervangende parkeerplaatsen aangewezen, o.a. op het terrein van Fa. Morshuis en Bovis. Afhankelijk van het weer zullen woensdag 15 februari de laatste rijplaten en bouwhekken weer verwijderd zijn en is het terrein schoon gemaakt. Dit betekent dat De Tukkers in deze tussenliggende perioden het trainingsveld voor een klein gedeelte en de parkeerplaatsen dus niet kunnen gebruiken.

Ondanks dat het de vorige week behoorlijk veel heeft geregend is het veld dusdanig gedroogd dat we er vertrouwen in hebben dat nadien zowel het gras als de ondergrond nog in een redelijke kwaliteit zullen zijn. Wel gaan we het veld nadien, indien nodig rollen en/of wiedeggen.

Net als voorgaande jaren kunnen de trainingen op onze kunstgrasvelden gewoon doorgaan.
Het zal ongetwijfeld wel weer “een beetje inschikken worden”, maar met goede wil, overleg en begrip voor elkaar gaat dat vast weer lukken.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Met vriendelijke groet,
RKSV en Stichting De Tukkers.