Even voorstellen… Nick van der Luyt

Ik ben Nick van der Luyt, 37 jaar en woon in het mooie dorpje Rekken in de Achterhoek, samen met mijn vriendin Tessa en 2 kinderen Ninthe (10 jaar) en Boaz (7 jaar).

Ik werk bij Mediant (GGZ) te Enschede en ben daar voor 18 uur Werkbegeleider en voor 18 uur Ondersteuning Zelfstandig Leven Begeleider.

Mijn werk bestaat uit het begeleiden, ondersteunen en trainen van mensen die door zware psychische klachten niet meer op bepaalde gebieden kunnen functioneren binnen onze maatschappij. Dit doe ik bij mensen thuis als OZL begeleider en als Werkbegeleider run ik samen met een collega op een vaste locatie de productie afdeling.

Naast mijn werk zet ik mij op meerdere functies vrijwillig in. Zo zit ik in het jeugdbestuur van Sp Rekken, ben ik de afgelopen jaren jeugdtrainer geweest, ben ik de voorzitter van de MR van OBS de Berkel (de basisschool van Rekken) en zit ik in het bestuur van de ESF. Met een aantal functies ga ik stoppen, omdat ik mij volledig wil richten op mijn nieuwe functie als Assistent trainer bij De Tukkers 1. Ik vind het erg belangrijk dat ik mij maximaal kan inzetten voor de club, het team en de trainersopleiding die ik ga doen.

Ik speelde in de jeugd voor HMS Overvecht (2jaar) en HSC’21. In de senioren speelde ik voornamelijk in het 2e van HSC’21 in de reserve hoofdklasse en viel af en toe in bij HSC’21 1. Na 14 jaar bij HSC’21 maak ik op mijn 21e de overstap naar RKHVV (5 jaar), Jonge Kracht (2 jaar), Rigtersbleek (4 jaar). Bij deze verenigingen voetbalde ik in de eerste klasse en in de Hoofdklasse. Op mijn 32e besloot ik om mijn laatste jaren te gaan spelen in mijn woonplaats en zodoende ben ik de afgelopen vijf jaar uitgekomen voor het eerste team van Sportclub Rekken in de 4e klasse. Ik heb daarnaastnaast bij verschillende verenigingen jeugdteams getraind en nu heb ik de ambitie om seniorentrainer te worden.

Ik ben enorm blij en trots dat ik bij de Tukkers de kans krijg om mijn eerste stappen te gaan zetten als seniorentrainer. Mijn eerste indruk van de club is erg goed en ik wil zo snel mogelijk de club, met alle mensen die daar op welke manier dan ook betrokken bij zijn, leren kennen. Ik hoop dat het een fijne samenwerking gaat worden en dat we als technische staf komend seizoen stappen kunnen zetten met de selectie en dat ik op individueel en op teamniveau mijn kennis, plezier en beleving kan overbrengen, zodat we in de wedstrijden nog beter gaan functioneren

Tot volgend seizoen!