Elftalfoto’s voetbal seizoen 2017-2018

De website heeft de laatste tijd de nodige aanpassingen ondergaan waaronder een volledig nieuwe opbouw qua ‘teampagina’, om deze pagina’s compleet te maken zijn er net zoals andere jaren elftalfoto’s benodigd van alle teams binnen de vereniging, startent met de voetbalteams.

De komende tijd zullen alle teams door Marga Visschedijk op de foto gezet worden en deze zullen dan t.z.t. op de website verschijnen, alle leiders en leidsters binnen de club hebben inmiddels een e-mail gehad om een afspraak te maken, mocht dit niet het geval zijn dan is het raadzaam om contact op te nemen met Marga middels de mail.

Mocht jullie team nieuwe tenues krijgen, maar het kan nog wel even duren voordat deze er zijn, dan is het raadzaam om alsnog NU een foto te maken en zodra het nieuwe tenue er is nog een keer. De voorkeur gaat uit naar de site snel vullen en liefst zo volledig mogelijk.

Voor de foto hebben we nodig:

  • Eventuele sponsoren, verzorgers, grensrechter(s) en scheidsrechter(s).
  • 3 voetballen.
  • Keeper(s) in tenue met handschoenen, spelers in tenue. Geblesseerde spelers ook in tenue (dus geen spijkerbroek en normale schoenen)
  • Eventueel een gesponsorde tas, medicijnkoffer of mascotte.
  • Leiders en trainers in Tukkers jassen

Verder natuurlijk redelijk goed weer, d.w.z. geen regen. Bewolkt is perfect, zon prima, zorg dat de je haartjes goed zitten voor de foto en altijd blijven lachen!!