De Tukkers MO19-1 sportploeg Tubbergen

Het team van de Tukkers MO19-1, dat vorig seizoen de KNVB beker won, is vanavond gekozen tot sportploeg van de gemeente Tubbergen.

Nadat het team vorig jaar in de voorronde oud-kampioen HHC MO19-1 had verslagen, was de grootste hindernis naar de finale genomen. In de bloedstollende finale werd het in de reguliere speeltijd 0-0, de meiden wonnen de penaltyreeks en waren daarmee het eerste team uit Twente dat in de hoogste klasse de beker won.

In de categorie sportploeg had het team concurrentie van het eerste herenteam van Klootschietvereniging Mander, de Bekkelweide heren 1, Jolly Jumpers dames 1 en Handbalvereniging Langeveen dames 1. Wethouder van sport Roy de Witte had de eer om de prijs uit te reiken. Bijzonder om te vermelden is dat het team mee moest doen met de senioren, omdat de leeftijdsgrens van de sportverkiezing op 18 jaar lag.

Langs deze weg willen wij de meiden én leiders Mark & Ingo van harte feliciteren met deze geweldige prestatie.