Beperkt gebruik trainingsveld tijdens carnavalsperiode

Het carnavalsfeest staat weer voor de deur. De grote optocht en de Mega Carnavalsparty staan zondag 24 februari a.s. op het programma. De Tukkers en Morshuis hebben goede afspraken gemaakt over o.a. het gebruik van een deel van het trainingsveld, zoals ook voorgaande jaren.

Zaterdag 16 februari a.s. wordt er door Morshuis al een begin gemaakt met de werkzaamheden op een deel van het trainingsveld, maar op maandag 18 februari wordt er volop gestart met het leggen van de rijplaten en plaatsen van de bouwhekken. Dinsdag 26 februari zullen de laatste rijplaten en bouwhekken weer verwijderd zijn en wordt het terrein schoon gemaakt.

In deze tussenliggende periode kan De Tukkers het trainingsveld dus slechts beperkt gebruiken.

Net als voorgaande jaren kunnen de trainingen gewoon doorgaan op onze kunstgrasvelden, terwijl van het trainingsveld  een beperkt deel beschikbaar blijft. We kunnen niet precies beoordelen of dat voldoende zal zijn voor een training met een grotere groep. Het zal ongetwijfeld weer ‘een beetje inschikken worden’, maar met een beetje goede wil, overleg en begrip voor elkaar gaat dat vast weer lukken.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Met vriendelijke groet,

RKSV en Stichting De Tukkers.